Om oss

Velkommen til vår nettbutikk vår klinikk i Bodø!

Vi er en autorisert nettbutikk for Klinikk Ingunn Hovland som ligger i Bodø. Her kan du enkelt kjøpe alle dine favorittprodukter for hudpleie, kroppspleie og makeup. Hver eneste dag ønsker vi å levere akkurat til deg, gode kvalitetsprodukter, som er tilpasset ditt behov og ønsker. Her kan du også bestille en hud-konsultasjon med Ingunn.

Kreativ leder, linergist og eier

Ingunn er en erfaren og dyktig hudterapeut med 30 års erfaring innen hudpleiebransjen og medisinsk hudpleie. Hun har også 20 års erfaring med permanent makeup- tatovering. Ingunn er opptatt av ingredienser, hvordan disser virker og hva som gir resultater på huden. I tillegg til mange års utdannelse, opplæring og viktig erfaring, så holder hun seg oppdatert på utviklingen i bransjen. Ingunn kan med sin kompetanse veilede og skreddersy ditt hudpleie program.

Kontakt
 • Utdanning

  - Hudpleier
  - Aromaterapaut
  - Fargekonsulent
  - Makeup-artist
  - Linergist (makeup-tatovør)

 • Erfaring

  30 års erfaring innen hudpleiefaget og 20 år innen permanent makeup-tatovering.

 • Gründer av

  - Bodø Hud- og Kroppspleie (1990-1998)
  - 7. himmel AS i Bodø (1998-2006)
  - Gløden velværesenter (2017-2022)
  - Klinikk Ingunn Hovland AS (2006 -)

I 2001 startet jeg med "kreativ" kosmetisk makeup-tatovering, som den første i Nord-Norge, så jeg har lang erfaring og har internasjonal kompetanse innen permanent makeup.

Jeg er spesialutdannet ved Nouveau Contour i London, og har jobbet med flere tatoveringssystemer og farger siden 2001. Jeg bruker i dag velrennomerte Li Pigments for bryn og eyeliners og Biotek på lepper.

Det er viktig for meg å holde meg konstant oppdatert innen faget, både innen metoder/teknikker, så vel som maskiner og fargepigmenter. Jeg reiser årlig på workshops og konferanser for å videreutvikle meg og holde meg oppdatert.

Jeg er spesialutdannet og er master på 3D bryn/hårstråteknikker.

Ombre bryn og Mikroblading er det siste innen brynteknikker. Etter samtale tilpasser jeg med den enkelte hvilken metode som vil være den beste.

Jeg har et "godt" øye for det vakre/pene og har en stødig hånd. Jeg har vært opptatt av og i tillegg tegnet siden jeg var 13 år.
Mitt fag er min lidenskap, å tatovere makeup er en kunst og et håndtverk.
Erfaringen har jeg fått gjennom tusenvis av behandlinger.
SPCP - the Society of Permanent Cosmetic Prosessional , medlem
Mitt mål er fornøyde kunder.
Jeg er opptatt av å tilpasse make-up-tatoveringen til hver enkelts personlighet, ut fra behov, ønsker, type person, alder, hud, farve på hår, øyne og lepper. Dette for å få et vakkert og naturlig look/utseende.
Mine læremestre/trenere:

karenbetts.co.uk
www.bridgettesoftley.com
willanthonycosmetics.com
bioteknorge.no