Bryn

Mange drømmer om fine bryn til enhver tid.
Løsningen er ofte å enten jukse seg til perfekte bryn med sminke, eller å gjøre dem perfekte med permanent makeup.

"Your brows are sisters, not twins"

Vi tilbyr profesjonell makeuptatovering av bryn. Vi bruker alle teknikker som microblading, hårstråteknikk og skyggelegging.

Ved start på behandlingen så diskuterer vi fargevalg og dine ønsker, samt at jeg ser på benstruktur og mimikk i ditt ansikt for å få flotte, realistiske og naturlige bryn. Brynene tilpasses den enkelte ut fra personlighet, alder, hud, hår og øyne. Vi velger på bakgrunn av dette maskinell eller manuell utførelse.

Makeuptatovering er både for kvinner og menn.

Hårstråteknikk/ 3D-bryn

Ved permanent makeup brukes en elektrisk tatoveringspenn med én eller flere nåler, og forskjellige tykkelser benyttes etter behov og metode. 3D-effekt kan du oppnå både med microblading (manuelt) og permanent makeup (maskin).

Skyggelegging

Disse metodene er ypperlig ved:

delvis eller mangler brynønsker mer markerte brynfå formet/tilpasset brynene til ditt ansikt

Skyggelegging kan gjøres med begge metodene (MB/PMU). Ønsker du bare en litt mer definert form på brynene er skyggelegging en perfekt teknikk. 

Microblading/MB

Teknikken er den største forskjellen mellom microblading og permanent makeup (PMU).

Ved microblading benyttes et lite tynt blad som består av flere nåler på rekke. Med dette bladet risser vi inn ett og ett «hårstrå», cirka 0,5 millimeter ned i huden. På den måten kan vi fylle på et bryn som er ujevnt der det trenger det, eller tatovere helt nye bryn som får en 3D-lignende effekt. Dette gjøres manuelt med en "penn". 3D-effekt kan du oppnå både med microblading (manuelt) og permanent makeup (elektrisk maskin).

Begge behandlingmetodene trenger jevnlig påfyll og vedlikehold. Varigheten på nye bryn laget med microblading varierer fra person til person ut ifra hudtype, hvor mye vedkommende soler seg og om man bruker hudpleieprodukter som har en eksfolierende effekt. Som et utgangspunkt er varigheten 1-5 år. 

Kontakt og booking

Hvordan gjenomføres behandlingen?

Behandlingen starter med at linjene eller konturene tegnes/korrigeres opp med blyant på frihånd. I samråd blir vi enige om form og farge.

Denne behandlingen tar normalt én til to timer.

Den pigmenterte fargen kan føles mørk etter første behandling, men etter ca. 10 dager vil ca. 40-50% av pigmentene være borte. Noe av fargen (ca. 40-50%) vil forsvinne i løpet av et par uker. Kunden kommer tilbake etter 6-8 uker for påfyll/korrigering. Og i mellomperioden er det ok å bruke blyant eller pudder om du føler behov for det.

Etter nye 6-8 uker kommer du tilbake for en kvalitetskontroll og eventuelt en ny korrigering.

Før behandling:Kom gjerne til behandling med brynene slik du bruker å tegne dem opp (om du bruker å tegne dem opp).Ta gjerne med deg eller send oss bilde av brynene dine før behandlingenUnngå alkohol kvelden før behandlingenUnngå snus, røyk en time før behandlingUnngå tilskudd av Omega 3 2 døgn før behandlingVi fraråder å reise på "solferie" før det har gått 4 uker etter behandling. Er du gravid eller ammer kan du ikke behandlesVed sykdom og/eller går på antibiotika kan du ikke behandlesEtter behandlingUnngå røyking og snus én time etter behandling.Unngå bading, badstu og jacuzzi de første 14 dagene etter behandling.Hold det behandlede området tørt (unngå vann) den første uken.Unngå sol og solarium i healingprosessen (4-6 uker)Bruk solfaktor (faktor 50) daglig, uansett vær.Ikke klø eller pill på det behandlede området.

Timer må avbestilles 24 timer før avtalt tid. Ved ikke avbestilt time faktureres 50% av bestilt behandling.